Nikmati ‘Letupan’ Rasa Black Pepper Chicken Subway Dalam Masa Yang Terhad

Subway Malaysia telah menambah satu lagi menu baharu khas untuk peminat sandwic mereka, iaitu inti Black Pepper Chicken.

https://www.facebook.com/SubwayMalaysia/videos/311881096109451/?__tn__=-R

Menyajikan inti isi ayam yang diperap dengan sos lada hitam, ditambah pula rasa lemak masin keju, salad dan tomato yang diisi di antara roti pilihan anda, memang cukup menyelerakan.

Disediakan khas dalam tempoh masa yang terhad iaitu selama 4 bulan sahaja bermula 9 Januari sehingga 9 April, menu kombo 6 inci Black Pepper Chicken ini dijual bermula dengan harga RM12.90.

Black Pepper Chicken Subway

Jika anda nak berkongsi kegembiraan dan kenikmatan ‘letupan’ rasa lada hitam pada isi ayam apabila anda mulakan gigitan pada roti, boleh sahaja pesan Black Pepper Chicken ini untuk dibawa pulang.

Jika rasa nak melepak dengan kawan-kawan dan berkongsi cerita boleh sahaja pesan Black Pepper Chicken ini untuk dimakan dalam kawasan kedai sama ada yang berkonsepkan open air atau berpenghawa dingin.

https://www.facebook.com/SubwayMalaysia/photos/a.263482693702493/2233434773373932/?type=3&theater

Jom, ajak kawan-kawan atau keluarga anda untuk cuba Black Pepper Chicken dari Subway dan jangan lupa kongsikan momen serta maklum balas anda bersama kami di MakanLena.

Sumber: Facebook Subway

Siapa kata Subway mahal, kena tengok video ini. Boleh beli ribuan set Subway kot!

5 Makanan Termahal Di Dunia

dan jangan lupa subscribe Youtube MakanLena.