Kupon Fiesta Domino’s Pizza Meriahkan Sambutan Tahun Baharu 2019

Kupon Domino's Pizza

Sempena menyambut tahun 2019 yang baru sahaja tiba, Domino’s Pizza kembali lagi dengan tawaran kupon promosi kepada semua pelanggan setianya secara percuma.

Anda hanya perlu nyatakan kod kupon yang tertera pada visual, pamerkan visual kupon dari telefon atau serahkan salinan kupon bercetak di kaunter pesanan.

Mudah, bukan?

Boleh gunakan kupon seberapa banyak yang anda mahu sehingga 31 Januari ini, anda juga boleh memesan secara terus di website Domino’s Pizza atau talian hotline mereka.

Antara tawaran menarik Kupon Fiesta Domino’s yang boleh anda kongsikan bersama keluarga, rakan-rakan atau yang tersayang ialah:

1. RM16 – Cheesy Four/ Fabulous Four (Kod: FTi44)

Dengan pembelian piza bersaiz biasa bermula dari harga RM26.25, anda boleh pilih sama ada Cheesy Four atau Fabulous Four dengan harga hanya RM16 sahaja.

Sesuai untuk dikongsi untuk aktiviti santai, kupon ini bolehlah digunakan semasa anda hangout bersama rakan-rakan atau keluarga di kawasan tasik. Sambil hirup udara petang, sambil-sambil tu gigit Domino’s Pizza yang chewy tapi lembut.

Kupon Domino's Pizza

2. RM66 – 5 Regular Pizzas (Kod: FTi50)

Set kombo 5 piza biasa ini memang sesuai untuk ditempah untuk sesi gathering yang dihadiri sekitar 5-7 orang. Anda boleh jimat sehingga RM65.25 dengan menggunakan kod yang diberi oleh Domino’s Pizza ini. Bila lagi nak gather gather makan piza like a boss, kan?

Kupon Domino's Pizza

3. Buy 1 Regular Pizza Free 1 Banana Kaya 6′ + 1 Garlic Cheese Onion Rings (Kod: FTi42)

Beli 1 percuma 2? Memang cukup berbaloilah kalau guna kod kupon dekat atas tu. Nak makan sendiri boleh, nak ajak kawan pun boleh. Kalau rasa tak habis, beli untuk lunch dan bawa ke dinner sekali. Bukan ke jimat, tu kalau guna kupon set ini?

Kupon Domino's Pizza

Nak lihat kupon-kupon lain yang ditawarkan sempena Fiesta Domino’s ini, anda boleh klik pautan di bawah.

Tahun 2019 disambut dengan penuh fiesta! Raikan ketibaan tahun baru barsama rakan dan keluarga dengan Kupon Fiesta…

Posted by Domino's Pizza Malaysia on Monday, December 24, 2018

Tunggu apa lagi, bolehlah mula pelan gathering dengan keluarga atau kawan baik sepanjang bulan Januari dan gunakan kupon-kupon percuma dari Domino’s Pizza ini.

Jangan terlepas peluang pula. Promosi sebulan je tau.

Maklumat lanjut, layari Facebook Domino’s Pizza atau laman web rasmi milik mereka di sini.

Kalau anda tak rasa nak makan piza, jom lawat lokasi kedai yang ada menyediakan hidangan itik salai Mashtar yang popular di Jalan Sungai Ramal Dalam seperti dalam paparan video di bawah.

TONTON: Itik Salai Masthar

SUBSCRIBE: YouTube MakanLena