Ini ‘Trick’ Tak Perlu Beratur Panjang Di KFC Sepanjang Ramadan, Eksklusif Hanya Di Lazada

Ramai yang memilih restoran makanan segera KFC sebagai tempat berbuka puasa kerana lebih mudah, ringkas dan cepat.

Tapi, bila tibanya waktu hampir bebuka iaitu sekitar jam 5.30 petang, barisan menunggu giliran di kaunter sudah pun panjang. Argh, penatnya nak tunggu lama-lama! Tak ada tenaga!

Tak perlu dah merungut tentang barisan yang panjang. Bermula sekarang sehingga 23 Jun, KFC Malaysia telah jalankan satu kolaborasi dengan Lazada Malaysia supaya dapat memberikan tawaran menarik kepada pelanggan KFC.

Nak tahu apa?

Anda tak perlu lagi beratur panjang semata-mata untuk memesan makanan. Cara-caranya mudah sahaja. Jom ikut langkah di bawah:

1. Pesan di KFC Flagship Store dengan menggunakan aplikasi Lazada, pilih menu dan tentukan masa dan tarikh kutipan makanan anda.

KFC Lazada

**Hanya pada cawangan restoran KFC Self Collect sahaja.

Bukan sahaja menjimatkan masa, malah anda juga berpeluang nikmati tawaran diskaun yang sama. Pilih sahaja nak menu apa; Snacker Box, Dinner Plate, Zinger Burger… Semuanya ada!

Dengan pertambahan pelanggan di Malaysia serta pertukaran gaya hidup (semuanya di hujung jari), KFC Mengambil inisiatif dalam mengembangkan variasi cara perniagaan mereka supaya sentiasa mengikut kehendak pelanggan.

Buat pengetahuan anda, KFC Self Collect merupakan salah satu ciri terbaharu pada aplikasi KFC untuk ‘menyempurnakan’ lagi perkhidmatan KFC sama ada secara dine-in atau pun penghantaran.

Untuk maklumat lanjut dan tawaran promosi terbaharu, anda bolehlah lawat laman web KFC Flagship Store di aplikasi Lazada. Klik sini untuk terus ke pautan KFC Flagship Store.

Masuk sini memang tak rugi.

MakanLena: Tadom Hills, Banting

dan jangan lupa subscribe Youtube MakanLena.