5 Juta Tempat Duduk Percuma AirAsia Bermula Hari Ini

AirAsia kembali dengan promosi tempat duduk percuma sebanyak 5 juta. Tambang tempat duduk promosi termasuk semua untuk ahli bermula daripada RM15* untuk penerbangan dari Kuala Lumpur ke pelbagai destinasi menarik, termasuklah Kuantan, Johor, Langkawi, Silangit – Danau Toba, Phu Quoc, Hua Hin, Phuket dan banyak lagi.

Ahli AirAsia BIG boleh menikmati akses lebih awal untuk promosi ini bermula 2 September 2018 sehingga 9 September 2018. Tempahan boleh dibuat di airasia.com dan aplikasi mudah alih AirAsia untuk tempoh perjalanan antara 18 Februari 2019 sehingga 26 November 2019.

Para ahli yang terbang dengan AirAsia X pula boleh menikmati tambang tempat duduk promosi termasuk semua untuk ahli daripada serendah RM159* dari Kuala Lumpur ke Bali, Jeju, Seoul, Osaka, Amritsar, Sydney, Melbourne dan Hawaii. Ahli juga boleh terbang dengan lebih selesa dengan menempah tempat duduk Premium Flatbed dari Kuala Lumpur ke Bali, Jeju, Busan, Jaipur dan Sapporo bermula daripada RM399*.

AirAsia

Tetamu yang bukan ahli boleh menempah tempat duduk promosi bermula daripada RM20* dari 3 September hingga 9 September 2018.

Mulakan percutian dengan menempah tempat duduk bersama keluarga dan rakan dengan pilihan ‘Pick A Seat’. Semua tempahan pilihan tempat duduk yang dibuat dalam tempoh kempen ini akan menikmati diskaun sebanyak 20 peratus.

Nikmati penerbangan penuh faedah apabila anda membuat pra-tempahan Pek Nilai yang disertakan dengan 20kg bagasi berdaftar, hidangan percuma oleh Santan, pilihan tempat duduk biasa, dan insurans perlindungan perjalanan oleh Tune Protect yang merangkumi Jaminan 1 Jam Tepat Masa dan perlindungan Kelewatan Bagasi.

Selain itu, pengguna BigPay juga boleh menikmati caj pemprosesan dengan kadar sifar, diskaun untuk pra-tempahan bagi hidangan dalam penerbangan dan bagasi daftar masuk apabila mereka membayar menggunakan kad BigPay.

Rakan aktiviti perjalanan AirAsia, Vidi turut menawarkan promosi eksklusif berupa diskaun sebanyak 15 peratus dengan kod promosi FREESEATS15 untuk semua aktiviti yang ditempah di vidi.co.

Jom tempah sekarang!

**Tempat duduk percuma khas untuk Ahli BIG sahaja. Tempat duduk terhad dan mungkin tidak tersedia untuk semua penerbangan, semua destinasi, cuti umum, cuti sekolah dan hujung minggu. Tempat duduk percuma tidak termasuk caj bahan api dan cukai lapangan terbang. Yuran kemudahan akan dikenakan untuk semua pembayaran yang dibuat melalui kad kredit, kad debit atau kad caj.

*Tertakluk pada terma dan syarat pengangkutan AirAsia yang lain.

Sumber: Newsroom AirAsia