KLezcar, Tawar Pelbagai Pilihan Kereta Sewa Bajet Dan Mewah

Bergerak menggunakan pengangkutan awam kadangkala lebih menjimatkan kerana tidak perlu membayar harga tiket tol dan minyak selain daripada boleh berehat semasa dalam perjalanan ke destinasi percutian.

Tapi disebabkan terfikir kesukaran bergerak setelah sampai di destinasi terutamanya jika kawasan yang anda pilih tersebut tidak mempunyai perkhidmatan pengangkutan awam termasuklah seru pandu seperti Grab sehingga menyebabkan anda membatalkan hasrat tersebut dan memilih untuk membawa kenderaan sendiri.

Sukar bukan?

Oleh itu, satu badan khidmat sewa kereta yang menggelarkan diri mereka sebagai KLezcar telah memulakan inisiatif perkhidmatan kereta sewa dengan harga yang cukup berbaloi.

Dengan memfokuskan bandar-bandar utama di Malaysia termasuklah Gombak, Petaling Jaya, Bandar Tasik Selatan, Pasir Gudang, Skudai, Pusat Bandaraya Melaka dan banyak lagi, KLezcar terus maju ke depan dengan misi:

 

“Cars for everyone, anytime, and anywhere, no matter who you are.”

 

Menyediakan perkhidmatan sewa kereta yang termurah sehinggalah kereta mewah dengan harga bajet untuk kegunaan harian atau pun bulanan, KLezcar meletakkan minimum tempoh sewaan adalah selama 3 hari.

Dengan kod promo MakanLena: 9UMK15 semasa proses tempahan anda kini boleh nikmati diskaun berbaloi dengan nilai lebih RM30.

Cara-caranya? Mudah sahaja. Ikuti langkah di bawah.

1. Lawati laman web KLezcar dan daftar masuk untuk cipta akaun anda.

KLEZCAR1

2. Anda akan dibawa ke laman seperti di bawah. Masukkan nombor kad pengenalan, alamat emel dan kata laluan anda.

KLEZCAR2

3. Setelah berjaya daftar masuk, anda akan diminta untuk mengesahkan akaun KLezcar anda melalui satu link yang dihantar ke emel.

KLEZCAR3

KLEZCAR4

4. Kemaskini maklumat peribadi dan sahkan akaun KLezcar anda. Selagi maklumat peribadi anda seperti nama, nombor telefon dan alamat tidak dikemaskini anda tidak boleh menggunakan aplikasi ini tau.

KLEZCAR5

5. Masukkan destinasi, tarikh dan masa pilihan untuk anda pick-up dan pulangkan kembali kereta sewa tersebut dan klik pada ‘check availability’ untuk lihat tawaran harga dan jenis kenderaan yang ada pada hari pilihan anda.

KLEZCAR7

6. Pilih satu daripada senarai pilihan kereta yang diberikan.

KLEZCAR8

7. Selepas memilih kenderaan yang anda mahukan, masukkan kod promo 9UMK15 di bahagian ‘Redeem Your Discount’ dan klik ‘redeem’. Perkataan ‘revoke’ dalam ruangan kotak berwarna kuning akan keluar menandakan kod anda sudah berjaya ditebus.

KLEZCAR9

KLEZCAR10

Anda boleh lihat nilai potongan harga yang didapati daripada kod promo tersebut.

KLEZCAR11

8. Sahkan tempahan dan anda akan dibawa ke pelayar untuk proses pembayaran.

9. Butiran pengesahan bayaran dan kereta sewa KLezcar akan dihantar melalui alamat emel anda.

Mudah bukan? Hanya ikuti beberapa langkah mudah, anda boleh rancang percutian yang lebih selesa dengan menggunakan perkhidmatan KLezcar.

Jika terdapat sebarang masalah, anda boleh berhubung dengan pihak KLezcar melalui talian hotline 1300 88 4040 atau boleh WhatsApp terus ke +60 10-820 4040.

Sumber: KLezcar

Kenal Chief Faruk Gezen? Power betul skill dia masak seafood.

5 Masakan Unik Makanan Laut Chief Faruk Gezen

dan jangan lupa subscribe Youtube MakanLena.

https://www.facebook.com/makanlenadotcom/videos/2020331848079317/